Toggle shoutbox Shoutbox
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- (7 Səhifə)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Последняя »
Düşüncələriniz...
Göndərildi 12 June 2010 - 05:15 PM
Əziz forumlular və bu Online Romanı oxuyan qonaqlarımız...
burda sırf bu romana aid düşüncələrinizi sərbəst şəkildə bildirə bilərsiniz...
onu qeyd edim ki, artıq Aksion sıxlaşmağa başlayır və getdikcə hərəkətlənmə daha da artıq hiss olunacaqdır...
Düşüncələrinizi sevə-sevə gözləyirik...
Mən gördüklərimi Yazmıram!!!
Amma yazdıqlarımı bütünlüklə GÖRÜRƏM!!!
by....Özüm...!
Göndərildi 15 June 2010 - 08:09 AM
Son bir həftədə Mix.az-lılar axşamı səbirsizliklə gözləyirlər!
Buna səbəb - istedadlı yazıçımız Ənvərin oxucuya yaxın olan şirin və sadə dildə yazılmış detektiv romanıdır. Bu əsər maraqlı süjet xəttindən əlavə incə və zəfir duyğularla doludur.
Ən əsası hər birimiz maraqla özümüzü bu əsərdə tapacağımızı gözləyirik.
Uğurlar olsun!
Buna səbəb - istedadlı yazıçımız Ənvərin oxucuya yaxın olan şirin və sadə dildə yazılmış detektiv romanıdır. Bu əsər maraqlı süjet xəttindən əlavə incə və zəfir duyğularla doludur.
Ən əsası hər birimiz maraqla özümüzü bu əsərdə tapacağımızı gözləyirik.
Uğurlar olsun!
Göylərə bax - ikimiz də bir səmanın altındayıq...
Göndərildi 15 June 2010 - 11:43 AM
Mən Enverin özünədə deyirəm mənim kitab oxumaqla aram yoxdu ama bu romanı hər gün səbirsizliklə gözləyirəm və həvəslə oxuyuram. Buna görə Enverə öz təşəkkürlərimi bildirirəm və uğurlarının davamı gözləyirəm.
p.s özümüdə bu romanda səbirsizliklə gözləyirım
Uğurlar sənə Enver 
Театр? Зачем? Меня и так окружает. Маскарад человеческой лжи, равнодушия... Игра чувствами и судьбами.Пафос... Лицемерие... Спектакль... Game over..?
Göndərildi 15 June 2010 - 01:43 PM
Duzu evvel hec bilmirdim ki bu yazilanda userlerin portatipi nezerde tutulub yazilir.Amma esri oxumushdum.Sonra bilendeki userler hemcinin mende olacam eserde Dahada boyuk maraqla oxuyuram.TSK-ler Enver.Ugurlar heyatinda sene))
Elm öyrənmək üçün səy edənlər Allah yolunda cihad edən şəxslər kimidir.(Həzrət Əli(ə))
Göndərildi 15 June 2010 - 08:20 PM
Sağ olun əziz dostlarım...Hamınız ayrılıqda təşəkkürlərimi bildidirəm....Hamınız mənim üçün dəyərlisiniz....))
Sizin bu cür müsbət enerjiniz sayəsində daha da gözəl alınacaq roman...))
hörmətlətimlə...
Sizin bu cür müsbət enerjiniz sayəsində daha da gözəl alınacaq roman...))
hörmətlətimlə...
Mən gördüklərimi Yazmıram!!!
Amma yazdıqlarımı bütünlüklə GÖRÜRƏM!!!
by....Özüm...!
Göndərildi 15 June 2010 - 09:16 PM
Dedektiv əsərləri ümumiyyətlə çooox sevirəm.
Amma bu əsər mənimçün daha maraqlı və xüsusidi.Çünki aldığım rolu çooox bəyənirəm.
Forma daxilolanda ilk bu bölməyənəzər yetirirəm.Kinonun maraqlı yerində reklam düşən kimi bununda maraqlı yerində "ardı var" sözü məni bir az əsəbləşdirir))
Kolleqam sənə uğurlar arzulayıram.Həvəslə gözləyirəəm ardını.Uğurlaar
Amma bu əsər mənimçün daha maraqlı və xüsusidi.Çünki aldığım rolu çooox bəyənirəm.
Forma daxilolanda ilk bu bölməyənəzər yetirirəm.Kinonun maraqlı yerində reklam düşən kimi bununda maraqlı yerində "ardı var" sözü məni bir az əsəbləşdirir))
Kolleqam sənə uğurlar arzulayıram.Həvəslə gözləyirəəm ardını.Uğurlaar
...
P.S:Heç bir söz səssizliyin məlumatını daşıya bilməz!
P.S:Heç bir söz səssizliyin məlumatını daşıya bilməz!
Göndərildi 16 June 2010 - 01:50 AM
Dünən oxudum.Maraqlı idi e.Deyəsən yeni hissə var artıq oxuyacam 1 azdan.Qatilin kimliyi çox maraqlıdır təbii ki.Hadisələrin inkişafı da yaxşı gedir.Oxuduqca oxumaq istəyirsən istər-istəməz
Hüquqşünas olaraq mənə çox maraqlı gəlir
Paylaşdığınız üçün təşəkkürlər
Bu arada istifadəçilərin olması da maraqlıdır.Cəhənnəm sakini:))Afaq da Femi-dir deyəsən:)Ad olaraq mən Dostluğun romanında varam təsadüfən olsa da
Bu arada istifadəçilərin olması da maraqlıdır.Cəhənnəm sakini:))Afaq da Femi-dir deyəsən:)Ad olaraq mən Dostluğun romanında varam təsadüfən olsa da
Göndərildi 16 June 2010 - 09:55 PM
ZNACHIT TAK , OXUMUSHAM ENVER ROMANI AMMA HELE PENCEREMDEKI QAN DAMLASININ YARISINDAYAM, DUZU XOSHUMA GELDI, ESAS DA MUASIRDI, DILE YATIMLIDI, BIR SOZLE ELE BIZLIKDI, ARTIQ KOHNE SOZLERI OXUMAQDAN BEZMISHDIM, SHUKUR MUASIR BIR SHEY CHIXDI ORTALIGA, SEMIMI DEYIREM .
- (7 Səhifə)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Последняя »

Войти
Qeydiyyat
Kömək

Multi-sitat